Cine suntem?

Vista Leasing IFN (România) SA este o instituție financiară non-bancară, prezentă pe piața din România începând cu anul 2003, sub denumirea de Egnatia Leasing (România) IFN SA.

Începând cu iunie 2008, Egnatia Leasing (România) IFN SA și-a schimbat numele în Marfin Leasing (România) IFN SA, în urma fuziunii triple dintre Laiki Bank (Hellas), Marfin Bank și Egnatia Bank (Grecia), în aprilie 2006.

În 2018, Compania a fost preluată de un nou acționar, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei. Din 2019, numele Companiei este Vista Leasing IFN (România) SA. Această nouă perioadă a venit cu transformări importante pentru Companie, în beneficiul clienților și angajaților.

Începând cu august 2007, Compania se află sub supravegherea BNR ca instituție financiară nebancară, fiind înscrisă atât în registrul general, cât și în registrul special al BNR.

În prezent, Vista Leasing face parte din grupul financiar Vista România, alături de Vista Bank, oferind clienților săi o gama completă de produse și servicii financiare, precum și alte servicii auxiliare.

Vista Leasing oferă exclusiv persoanelor juridice rezidente și nerezidente soluții de finanțare flexibile, incluzând facilități de leasing financiar și credit.