Leasing Autovehicule

Ce este leasingul financiar auto si cum functioneaza? Leasingul financiar auto este o formă de finanțare pentru achiziționarea unui autovehicul (nou sau second-hand) de catre companii, microintreprinderi si liber profesionisti. Prin această formă de leasing companiile primesc drept de folosinta asupra unui autovehicul pentru o anumita perioada de timp. Oferim servicii de leasing financiar pentru autovehicule de până la 3,5 tone, indiferent de marcă sau specificații tehnice. Acceptăm în sistemul de finanțare atât autoturisme noi, cât și rulate. Autovehiculele second-hand finanțate nu trebuie să aibă mai mult de 7 ani la sfârșitul perioadei de finanțare. În timpul perioadei de leasing, clientul plătește o rată lunară care include dobanda, capitalul, un comision de gestiune si TVA-ul. După expirarea perioadei de leasing, clientul poate alege să cumpere autovehiculul la valoarea reziduala. Această formă de finanțare poate fi o opțiune atractivă pentru companiile care doresc să dețină un autovehicul fără a investi capitalul necesar în întregime. De asemenea, leasingul financiar auto poate oferi avantaje fiscale, deoarece clientul isi poate deduce costurile pentru dreptul de folosinta al bunului. Pentru finantarea de autoturisme noi se pot utiliza si tichete Rabla.
Mai jos gasesti conditiile de acordare a leasingului financiar pentru autovehicule (noi, pana la 3,5t)
Avans minim solicitat 15% standard; 20% finantari in EURO (*)
Valoare reziduala max 20%, minim 1%
Valute disponibile EUR/RON
Perioada de finantare Intre 12 si 60 de luni
* in cazul finantarilor in EURO acordate clientilor expusi la riscul valutar Mai jos gasesti conditiile de acordare a leasingului financiar pentru autovehicule (second-hand, pana la 3,5t)
Avans minim solicitat 25% standard; 30% finantari in EURO (*)
Valoare reziduala max 20%, minim 1%
Valute disponibile EUR/RON
Perioada de finantare Intre 12 si 48 de luni
* in cazul finantarilor in EURO acordate clientilor expusi la riscul valutar * obiectul finantat sa nu fie mai vechi de 7 ani la sfarsitul perioadei de finantare
De ce sa achizitionezi un autoturism in leasing financiar? Dacă sunteți în căutarea unui serviciu de leasing financiar auto, suntem aici să vă ajutăm. Procesul de analiză și acordare a finanțării este rapid și eficient, astfel încât să puteți primi finanțarea de care aveți nevoie cât mai curând posibil. Asigurăm obligatoriu bunurile finanțate cu poliță de asigurare RCA si CASCO pentru a vă proteja investiția. În plus, oferim suport pentru procesul de înmatriculare a autovehiculului. Un alt avantaj al leasingului financiar auto este disponibilitatea banilor pentru o perioadă mai lungă de timp, permițându-vă să utilizați resursele financiare pentru dezvoltarea altor investiții sau proiecte. Amortizarea, dobânda, diferențele de curs valutar și asigurarea sunt deductibile fiscal, iar TVA-ul aferent leasingului financiar se plătește esalonat odată cu plata ratelor de leasing.
Conditii minime pe care trebuie sa le indeplinesti
  • Sa fii entitate juridica cu sediul in Romania sau sucursală care opereaza pe teritoriul Romaniei
  • Sa nu inregistrezi datorii la bugetul de stat sau sa nu fie mai mari de 2% din total active, conform ultimei balante incheiate
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala de Incidente si Plati cu incidente majore
  • Nu esti in interdictie bancara de a emite cecuri
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala Riscului de Credit cu intarzieri notabile
  • Compania trebuie sa aiba activitate financiara cu istoric pe ultimii 3 ani
  • Certificat Fiscal fara datorii la bugetele locale pentru produsul finantat
Completeaza Cererea de Finatare (pdf) si trimite-o catre noi sau Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!