Leasing Echipamente

vistaleasing Ce este leasingul financiar pentru echipamente si cum functioneaza Leasingul financiar pentru echipamente este o formă de finanțare pentru achiziționarea unui echipament (nou) de catre companii, microintreprinderi si liber profesionisti. Companiile pot primi dreptul de utilizare pentru un echipament pentru o anumita perioada de timp. În timpul perioadei de leasing, clientul plătește o rată lunară pentru utilizarea echipamentului, inclusiv dobânzile, TVA-ul și un comision de gestiune. Această formă de finanțare auto poate fi o opțiune atractivă pentru companiile care doresc să dețină un echipament fără a investi capitalul necesar în întregime. De asemenea, leasingul financiar poate oferi avantaje fiscale, deoarece clientul isi poate deduce costurile pentru dreptul de utilizare. In timpul perioadei de leasing, clientul este responsabil pentru mentenanța și reparațiile echipamentului. După expirarea perioadei de leasing, clientul poate alege să cumpere echipamentul la valoarea reziduala.
Mai jos gasesti conditiile de acordare a leasingului financiar pentru echipamente noi
Avans solicitat 30% standard; 35% finantari in EURO (*)
Valoare reziduala max 20%, minim 1%
Valute disponibile EUR/RON
Perioada de finantare Intre 12 si 84 de luni
* in cazul finantarilor in EURO acordate clientilor expusi la riscul valutar
Avatajele la achizitionarea unui echipament in leasing financiar: Acces la tehnologia de ultimă generație: Prin leasing financiar, aveți acces la cele mai recente și avansate echipamente disponibile pe piață. Aceasta vă poate menține competitiv, cu echipamente actulizate constant, ceea ce vă poate oferi un avantaj în fața concurenței. Flexibilitate financiară: Leasingul financiar vă permite să gestionați fluxul de numerar și să obțineți echipamentul necesar fără a compromite capitalul necesar pentru alte investiții sau operațiuni. Ratele de leasing sunt stabile și previzibile, ceea ce vă ajută să vă planificați mai bine bugetul. Beneficii fiscale: Utilizatorul isi poate deduce costurile de leasing drept cheltuieli de afaceri, ceea ce poate reduce impozitul pe profit sau pe venit. Leasingul financiar poate oferi și alte beneficii fiscale, precum deducerea dobânzilor și amortizarea echipamentelor, în funcție de legislația fiscală existenta. Opțiuni de cumpărare: La sfârșitul perioadei de leasing, există opțiunea de a cumpăra echipamentul la valoarea reziduala.
Conditii minime pe care trebuie sa le indeplinesti
  • Sa fii entitate juridica cu sediul in Romania sau sucursală care opereaza pe teritoriul Romaniei
  • Sa nu inregistrezi datorii la bugetul de stat sau sa nu fie mai mari de 2% din total active, conform ultimei balante incheiate
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala de Incidente si Plati cu incidente majore
  • Nu esti in interdictie bancara de a emite cecuri
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala Riscului de Credit cu intarzieri notabile
  • Compania trebuie sa aiba activitate financiara cu istoric pe ultimii 3 ani
  • Certificat Fiscal fara datorii la bugetele locale pentru produsul finantat
Completeaza Cererea de Finatare (pdf) si trimite-o catre noi sau Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!