Credit Imobiliar

vistaleasing Ce este creditul garantat cu ipoteca imobiliara si cum functioneaza Un credit garantat cu ipotecă imobiliară este o formă de împrumut în care imobilul dvs este folosit drept garanție pentru suma împrumutată. Sistemul de credit garantat cu ipoteca imobiliara se adreseaza microintreprinderilor si liber profesionistilor. Acest tip de credit poate fi utilizat pentru achiziționarea sau refinanțarea proprietăților imobiliare, dar și pentru alte cheltuieli majore, cum ar fi dezvoltarea afacerii, desfasurarea activitatii curente, refinantarea diferitelor tipuri de credit. Împrumuturile garantate cu ipotecă pot fi mai putin costisitoare decât alte tipuri de credite, deoarece există un risc mai mic pentru creditor în cazul în care împrumutul nu este rambursat.
Mai jos gasesti conditiile de acordare a creditului garantat cu ipoteca imobiliara
Valoarea finantata in functie de valaoarea imobilului 75% standard; 70% finantari in EURO (*)
Durata contractului Pana la 240 de luni
Valoarea balon Max 20% din pretul de achizitie / valoarea de piata
Moneda RON/EURO
Garantie Ipoteca imobiliara, Bilet la ordin avalizat de catre garanti
* in cazul finantarilor in EURO acordate clientilor expusi la riscul valutar
Motive pentru care sa apelezi la un credit garantat cu ipoteca imobiliara Achiziționarea unei proprietăți imobiliare: Aceste credite garantate cu ipoteca imobiliara oferă o modalitate convenabilă și accesibilă de a obține finanțare pentru proprietăți imobiliare. Refinanțarea unui credit existent: Dacă aveți deja un credit imobiliar, refinanțarea cu un credit garantat cu ipotecă poate fi o opțiune mai ieftină și mai convenabilă. Prin refinanțare, puteți obține o dobândă mai mică sau o durată de rambursare mai lungă. Realizarea unor proiecte majore: Dacă aveți nevoie de bani pentru a finanța proiecte majore, cum ar fi renovarea unei proprietati sau consolidarea datoriilor, un credit garantat cu ipoteca poate fi o optiune viabila. Obținerea unor fonduri de urgență: În caz de urgență financiară, un credit garantat cu ipotecă poate fi o opțiune de luat în considerare. Dacă aveți nevoie de finantare rapida, puteți utiliza valoarea proprietății dvs. ca si garanție pentru a obține fondurile de care aveți nevoie.
Conditii minime pe care trebuie sa le indeplinesti
  • Sa fii entitate juridica cu sediul in Romania sau sucursală care opereaza pe teritoriul Romaniei
  • Sa nu inregistrezi datorii la bugetul de stat sau sa nu fie mai mari de 2% din total active, conform ultimei balante incheiate
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala de Incidente si Plati cu incidente majore
  • Nu esti in interdictie bancara de a emite cecuri
  • Nu ai fost inregistrat in Centrala Riscului de Credit cu intarzieri notabile
  • Compania trebuie sa aiba activitate financiara cu istoric pe ultimii 3 ani
  • Certificat Fiscal fara datorii la bugetele locale pentru produsul finantat
Completeaza Cererea de Finatare (pdf) si trimite-o catre noi sau Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!